Nu närmar sig premiären av #gotrollhattan galan 2019 – 
5 december är det äntligen dags!
Här kommer lite mer information om eftermiddagens och kvällens program i Nova Arena.

Dörrarna öppnar kl. 16.30 & då kommer du laddad och klädd för en riktig helkväll!

Vi inleder med ett ”förmingel”, där möter du galans sponsorer & samarbetspartners samt att vi bjuder dig på kaffe och smörgås.
Efter en stund kommer vi att välkomna in dig till pre-game eventet i Lilla Nova, där Innovatum Science Park inleder galan och de utlovar inspiration och kunskap till alla gäster!

När pre-game eventet är klart så väntar mingel – bubbel – fotografering – livemusik
Efter ”bubbelmingel” välkomnas du in till kvällens galamiddag, här kommer vi att bjuda dig på en ”allt-i-ett mix” av mat, livemusik, intervjuer och prisutdelningar.

De priser som kommer att delas ut under kvällen är;
Årets Företagare, Årets Citystjärna, Årets Hållbarhetspris, Årets Etablering, Årets Startup och Trollhättans kreativitetsstipendium.

Du kommer givetvis också att serveras en härlig tre-rätters middag inkl. dryck

Dessutom bjuder N3 Symfoniorkester på en sprakande musikalisk resa och på musik av de stora svenska pop- och rock exporterna, med musik av bland annat ABBA, Roxette , Ace Of Base.
Orkestern leds av dirigent Ulf Wadenbrandt

Olika branscher kan mötas, nya nätverk kan uppstå och förhoppningsvis skapas ännu fler affärsmöjligheter här.

Varmt välkommen till #gotrollhattan galan 2019

Då var det dags för nästa release, #gotrollhättangalans konferencier är ingen mindre än Morgan Larsson!

Morgan är radioprogramledare och författare. Efter att ha lett programmet Christer i P3 med sin vän Christer Lundberg i över ett decennium, hörs han numera i P4-programmen Söndagsmorgan samt Kvällspasset.

Hans första roman Radhusdisco är självbiografisk och handlar om hur det kunde vara att växa upp i en stad som Trollhättan på 80-talet. För den fick han Trollhättans kulturpris 2012. Hans tredje roman Kistbyggarna kom ut i höst.