Om #gotrollhattan gala 2019

I Trollhättan finns en alldeles speciell inneboende kraft. Inte bara den i fallen utan även styrkan att ta sig an tidernas växlingar med en stor portion driv och påhittighet. Med en unik förmåga att resa sig efter en motgång och förvandla den till nya möjligheter.

Kraften blir riktigt stark om tillräckligt många låter sig drivas av den och vågar testa och utmana. Då behövs jobbskapare, ledare, initiativtagare, förnyare och förbättrare som tillsammans och individuellt kommer spela en stor roll även för Trollhättans fortsätta framgångssaga. Vi vill hylla de som hittills vågat. I hopp om att det kan inspirera andra att visa samma mod eller mer därtill.

Galans namn, #gotrollhattan är en kvalitetsstämpel som används mestadels i sociala kanaler. Den taggen använder vi varje gång vi berättar något vi är lite stolta över, saker vi vill att andra ska känna till. Att det dessutom är en go´stad att bo, leva och verka i gör namnet ännu mer rätt för ändamålet.

Under kvällen kommer vi hylla och uppmärksamma företag i Trollhättan och främja kunskapsutbyte med Trollhättans utveckling i fokus. Olika branscher kan mötas, nya nätverk att uppstå och förhoppningsvis skapas ännu fler affärsmöjligheter i Trollhättan.

Varmt välkomna till en go´ kväll i Trollhättan